Over ons

Wie of wat is TechLogics nou eigenlijk? Tja met een paar woorden te omschrijven zijn we een persoonlijk all-round IT bedrijf gevestigd in Bedum en bedienen sinds 2010 heel veel tevreden klanten in en om de provincie Groningen. Maar er zit natuurlijk meer achter, vandaar deze over ons. Onze klanten komen met name naar TechLogics vanwege de persoonlijke benadering en het deskundige advies wat ze van ons krijgen. Omdat wij geen mega groot bedrijf zijn maar juist kleinschalig, zijn de lijntjes lekker kort en daar houden klanten van. Snel schakelen, heb je een probleem? Gewoon bellen of Appen, geen gedoe, altijd goed advies en direct een normaal antwoord waar je wat aan hebt. Ook bij ons is het vandaag besteld morgen in huis, ook met computer reparaties, vandaag gebracht morgen terug en soms zelfs direct.

Natuurlijk leven we in een snelle flitsende wereld waarin alles direct en nu moet, maar bij TechLogics vinden we het ook erg belangrijk om niet te snel te zijn en willen graag een goed en correct advies kunnen geven in wat voor jou als klant van belang is. Want zoals je weet, haastige spoed is zelden goed 😉

Maar waarom nou juist TechLogics? We kunnen hier wel hele verhalen neer gaan zetten waar we goed in zijn, maar dat kan je prima zien op onze website en lezen in de recensies die we van onze klanten krijgen. Wie kan tenslotte beter over ons vertellen dan onze klanten zelf? Heb je daarna nog twijfels? Pak gewoon de telefoon of kom maar langs voor een goede bak koffie!

Bekijk de recensies

Identiteit

Het begon allemaal in de jaren 80, mijn passie voor elektronica en computers in het bijzonder. Alles wat lampjes, knopjes en metertjes had vond ik als kind super fascinerend. Toen ik acht jaar was kregen we onze eerste computer. Uitgerust met MS-DOS, zonder hardeschijf en natuurlijk zonder internet. Toen ik een jaar of negen was kraakte ik het wachtwoord van onze computer. De jaren daarna maakte ik mijn eigen scriptjes en programmaatjes. Voornamelijk omdat ik het reuze interessant vond maar ook om mijn leven als jonge nerd die al gauw klusjes voor bedrijven deed makkelijker te maken. In 1998 werkte ik voor een lokale computer zaak hier in Bedum en daarna in Groningen. Dit heb ik naast mijn afgeronde studies Technische Informatica en Communicatie Multimedia en Vormgeving nog gedaan tot 2009.
In mijn visie kan alles beter, daarom heb ik in januari 2010 TechLogics opgericht.

Vincent, oprichter en eigenaar van TechLogics

Wat zeggen klanten van ons

Wij vinden het erg belangrijk dat wij naar onze klanten luisteren. De klant staat echt centraal! Daarom luisteren we graag naar de mening van onze klanten en doen wij daar ook actief onderzoek naar. Op de schaal van 0 tot 100% krijgen wij de volgende scores van onze klanten.

Klantvriendelijk

Oplossingsgericht

Snelheid

Bereikbaarheid

Deskundig

Prijskwaliteit

Professioneel en vakkundig

TechLogics lost alle problemen snel en vakkundig op,je kunt het zo gek niet bedenken: ze hebben snel door wat het probleem is. professioneel en vakkundig

S. Hoen
Gebr. Hoen

Als klant kun je gewoon op ze rekenen

Altijd klantvriendelijk en direct bereid te helpen daar waar nodig. Als klant kun je gewoon op ze rekenen en dat is voor een klant zeer belangrijk. Ook het meedenken bij de aanschaf acht ik van groot belang. Het getuigd dat je de klant goed kent en weet waar die voor gaat.

A. Reinders

Snel geholpen

Ik word altijd snel geholpen, niet echt duur, kort en zakelijk wordt het probleem opgelost. ik ben gewoon tevreden

T. Woensdregt

Top service

Ik vindt jullie service top. Kwaliteit dat jullie leveren.

M. van der Velde

Persoonlijk contact en gemakkelijk benaderbaar

Persoonlijk contact en gemakkelijk benaderbaar. Heb jullie een paar keer aanbevolen bij iemand anders, wat daaruit gekomen is weet ik niet.

R. van der Maar
Richard van der Maar

Goede klantenservice en snelle hulp

De pc die jullie voor mij hebben gebouwd heeft vele jaren zonder problemen gedraaid. De klantenservice is goed en als er een probleem was werd ik snel geholpen.

R. Zant

Erg tevreden

Een nieuwe website opgezet 2,5 jaar geleden. We zijn erg tevreden over de voortgang hiervan en wat het nu uiteindelijk is geworden.

R. Meijer
Harm Meijer Schoorsteen en ovenbouw

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

TechLogics is vriendelijk, behulpzaam en kundig. Vaak ook buiten kantoortijden zijn ze bereikbaar

H. Krol
Bedrijfsnetwerk Top of Holland

Goed contact

We hebben goed contact met Vincent, de problemen die we hebben lost hij altijd naar tevredenheid op.

L. de Jonge
Waddentochten

Blij met de professionele ondersteuning

We kennen TechLogics al jaren en zijn erg blij met de professionele ondersteuning die ze bieden op de momenten dat het nodig is.

J. Wals

Korte lijntjes

Prima service en korte lijntjes,snelle reparaties!

K. Groendijk

Vlot bereikbaar en accurate service

De ervaring met TechLogics is goed: vlot bereikbaar en accurate service.

A. Bosch

Klantvriendelijk en zeer betrouwbaar

Het is gemakkelijk dat het zo vlakbij is, maar ook jullie klantvriendelijkheid wordt zeer gewaardeerd. Computerproblemen, TechLogics nemen, klantvriendelijk en zeer betrouwbaar.

HJ Zuidema

Klanten van TechLogics