Problemen met je computer?

Wij helpen je graag! Maak eenvoudig en snel direct je online afpraak!
Of bel 050-2115198

 

Reparatie

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als apparaten niet goed functioneren. Een computer is gemaakt om het leven makkelijker te maken, niet moeilijker! Wanneer een computer niet goed functioneert levert dit alleen maar ergernis op. Gelukkig zijn wij er om je computer weer goed te laten werken met een reparatie. Bel ons op 050 211 51 98 en vraag ons naar de mogelijkheden!

Met onze jaren lange ervaring en specialistische kennis kunnen wij een vakkundige diagnose stellen aan je apparaat. Geen ingewikkelde vakjargon maar duidelijke en heldere taal waar je wat aan hebt. We leggen je in normale taal uit wat er aan de hand is en kunnen je vertellen wat er nodig is om je computer te repareren en weer goed te laten werken. Heb je vragen? Stel ze ons gerust, daar zijn we voor. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Maak een afspraak

Wat gaat er gebeuren?

Wanneer je ons laat weten dat je computer niet goed functioneert zullen we eerst zoveel mogelijk informatie proberen te verzamelen over de aard van het probleem. Deze informatie zullen we formuleren in een klachtomschrijving van de machine, deze informatie komt op de reparatie bon. Indien nodig zullen wij je nog vragen stellen over de aard van de klacht, wanneer deze zich vaak voordoet en hoe deze ontstaan is.

Na het verzamelen van deze informatie gaan we een diagnose stellen. De computer wordt in veel gevallen hardware matig volledig gecheckt om te zien of er componenten in de machine mogelijk defect zijn of niet goed functioneren. Het hele proces wordt gedocumenteerd, wanneer wij een diagnose hebben gesteld zullen we direct contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Pas als jij weet wat er aan de hand is en wat de kosten voor de reparatie zullen zijn gaan wij je computer repareren, je staat dus nooit voor onverwachte kosten. De standaard onderzoekskosten voor iedere computer bedragen 29 euro.

Wanneer er een component defect is moet deze in sommige gevallen besteld worden. Vaak zijn deze componenten de volgende werkdag aanwezig en kan je computer op dat moment direct gerepareerd worden.

De meeste computers zijn binnen 24 uur gerepareerd, in sommige gevallen kan dit wat langer duren wanneer een onderdeel moeilijk leverbaar is of diagnose lang duurt als de computer niet zo snel is. In alle gevallen zullen wij er naar streven om de computer binnen 24 uur te repareren.

Onze diensten

Onderzoek van je computer bij inleveren ter reparatie

Onderzoek

Om goed te kunnen vertellen wat er met je computer aan de hand is dienen we deze te onderzoeken. Vaak kunnen we telefonisch of via de mail en chat al wel een schatting maken wat het zou kunnen zijn. Bij een onderzoek gaan we de computer zowel hardwarematig (alle fysieke componenten en onderdelen in de computer) als softwarematig (besturingssysteem zoals Windows, geïnstalleerde programma’s en stuurprogramma’s) onderzoeken.

Uiteraard rapporteren we alles en weet je na het onderzoek precies wat er met de computer aan de hand is.

Het installeren van het besturingssysteem bij reparatie

Herinstallatie

Zijn er softwarematig teveel dingen beschadigd dan is het vaak veel interessanter om de computer te herinstalleren. Hierbij kun je denken aan beschadigde onderdelen van het besturingssysteem als Windows, of software die moeilijk te verwijderen is zoals bijvoorbeeld een Virus die zich te diep genesteld heeft in de software.

In dat geval zullen we het opstart systeem van de computer opschonen en opnieuw installeren. Het voordeel is dan wel dat hij vaak weer wat vlotter is, omdat alle overbodige dingen die in de loop der jaren op de computer terecht zijn gekomen dan direct weg zijn. Zie het maar als een grote schoonmaak.

Onderzoek van je computer voor reparatie

Jaarlijkse APK

Je computer is een apparaat wat veel gebruikt wordt, net als je auto. In computers zitten diverse componenten die aan slijtage onderhevig zijn. Denk aan condensatoren die kunnen gaan lekken op het moederbord, videokaart of andere componenten. Of een hardeschijf die defect dreigt te gaan omdat deze beschadigingen heeft die nog niet de werking van uw computer zichtbaar beïnvloeden maar wel voor gegevensverlies kunnen zorgen wanneer u er niet op tijd bij bent.

Of er zijn onbewust stukjes software geïnstalleerd of meegekomen met het surfen op het internet die mogelijk niet wenselijk zijn of zelfs informatie verzamelen over uw computer gedrag.

Voor al deze dingen is het erg verstandig om je computer zo nu en dan even te laten onderzoeken, zie het als een APK voor je computer. Bij een dergelijke APK gaat het in de meeste gevallen om onderzoekskosten. Voor meer informatie kunt je altijd contact met ons opnemen.

Het scannen van je computer op een kwaadaardig virus

Virussen en mallware

Je computer loopt iedere dag gevaar wanneer deze met het internet verbonden is en je diverse websites bezoekt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor je het weet heb je iets aangeklikt wat niet de bedoeling was maar wat je computer soms onbewust voorziet van vervelende software en code die de werking en privacy beïnvloed. Zorg altijd voor een goede virusscanner wanneer je op het internet surft, ook dit kunnen wij voor je installeren. Wil je toch even je computer goed laten scannen? Neem dan contact met ons op.

Haal en breng service voor je apparaat wanneer je zelf geen vervoer hebt

Haal en breng service

Ook wanneer je geen eigen vervoer tot je beschikking hebt kunnen wij je computer repareren. Woon je in of in de buurt van de omgeving Bedum dan komen wij de computer gratis bij je ophalen en weer terug brengen. Woon je iets verder weg dan kun je vragen aan ons wat we hiervoor rekenen. Vaak zijn dit vaste haal en bezorg momenten aan het einde van de dag of in de ochtend en wordt jouw computer samen met andere computers ingepland.

Onze prijzen

Hieronder hebben we een aantal van onze veel voorkomende prijzen opgesomd. Iedere computer is anders en daarom zijn dit uiteraard richtprijzen die in de meeste gevallen berekend worden bij onderzoek en reparatie van de computer. Wil je meer duidelijkheid over wat het kost wat we het beste met jouw computer kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren je graag!

OnderzoekskostenStandaard procedure

29

vanaf

Volledig onderzoek van je computer

Herinstallatie

35

vanaf

Het volledig opschonen en opnieuw installeren van je besturingssysteem (zoals Windows)

Backup maken

25

vanaf

Wij zorgen er voor dat je gegevens veilig gesteld worden

Virusvrij maken

19

vanaf

Diepe systeemscan op virussen, mallware en cryptolockers

Datarecovery

49

vanaf

Gewiste bestanden en informatie van gewiste of defecte schijven terug halen