Hulp op afstand

Kom je er even niet meer uit en heb je hulp op afstand nodig? Bel ons op 050 – 211 51 98 en we kijken graag even met je mee.
Hulp op afstand begint vanaf 19 euro, wil je meer weten over de kosten? Klik dan hier

Gaat je computer niet meer aan of start deze niet meer op? Dan is het beter om even langs te komen. Bel ons dan voor een afspraak of klik hier
We zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur beschikbaar.

Wil je meer weten over hulp op afstand?

Kies je smaak

Afhankelijk van het type apparaat wat je gebruikt is het belangrijk de juiste download te selecteren. Maak hieronder je keuze.

Gebruik je Windows?
Download dan onderstaand bestand

Download AnyDesk

Gebruik je Mac OS?
Download dan onderstaand bestand

Download AnyDesk

Gebruik je Android?
Download dan onderstaand bestand

Download AnyDesk

Instructies bij het downloaden en installeren

Hulp in Windows

Hieronder volgt een stappen plan voor het downloaden en openen van AnyDesk voor Windows

  1. Klik op de knop “Download AnyDesk” voor Windows
  2. Onder Google Chrome, Firefox en Microsoft Edge zie je rechtsboven in een download verschijnen, klik deze aan zodra hij klaar is met downloaden
  3. Volg de installatie instructies die op het scherm verschijnen. Wanneer je de melding krijgt of AnyDesk wijzigingen mag aanbrengen kan je op Ja of Toestaan klikken. Anders kunnen we niet met je meekijken.

Hulp in Mac OS

De volledige installatie installeert zowel de AnyDesk-client als de AnyDesk Services die nodig zijn om functies te gebruiken zoals het kunnen verbinden met de macOS AnyDesk-client terwijl het gebruikersaccount is verwisseld of afgemeld. Voor een volledige installatie dubbelklikt u gewoon op de AnyDesk-toepassing in de DMG, klikt u vervolgens op de oranje tegel “Nu installeren” in het hoofdvenster van AnyDesk en accepteert u de algemene voorwaarden.

Wat kost hulp op afstand?

De initiële startup kosten voor hulp op afstand zijn 19 euro inclusief btw. Hiervoor krijg je 15 minuten hulp of afstand. Zijn we in 5 minuten klaar dan betaalt u 19 euro. Zijn we langer bezig dan 15 minuten dan betaalt u voor iedere extra 15 minuten 19 euro inclusief btw.

Doorgaans kunnen de meeste problemen opgelost worden binnen 15 minuten maar dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de aard van het probleem en de snelheid van uw computer. De tijd begint te lopen op het moment dat het telefoongesprek voor hulp op afstand is begonnen.

Ook als het probleem niet op te lossen is, om wat voor reden dan ook, betaal je de kosten voor hulp op afstand zoals deze hierboven beschreven staan.

Is het veilig?

Wij maken gebruik van de professionele en betaalde versie van AnyDesk. Met deze software kunnen we je snel en veilig helpen. Alle communicatie tussen je apparaat en die van ons is versleuteld. Wij kunnen alleen toegang krijgen tot de computer wanneer jijzelf toestemming hiervoor geeft.