Hulp nodig met je netwerk?

Onze specialisten staan voor je klaar! Maak direct je afspraak!

Netwerk en systeem beheer

In je organisatie heb je mogelijk meerdere computers staan, soms een server en mogelijk ook diverse andere apparaten die allemaal met elkaar moeten communiceren. Dit gebeurd met een netwerk. Goed netwerk en systeem beheer is erg belangrijk voor de veiligheid en het functioneren van je netwerk. Iedere organisatie zit anders in elkaar en heeft daarom ook andere wensen als het gaat om de inrichting van het computer netwerk. Wil je als organisatie alleen bekabeld werken of juist draadloos? Of wil je wel een draadloos netwerk maar moet deze super goed beveiligd zijn. Of juist een afgeschermd netwerk voor de gasten. Dit vereist netwerk beheer.

Kortom er zijn tal van mogelijkheden. Of het gaat om een eenvoudig netwerk of een netwerk die uit meerdere afgeschermde lagen bestaat, wij kunnen het realiseren. Ook als je geen idee hebt wat er bij komt kijken en graag geadviseerd wilt worden over de kosten en mogelijkheden kan je altijd contact met ons opnemen.

Maak een afpraak

Wat kunnen wij voor je organisatie betekenen?

  • Advies m.b.t. de netwerk setup en of uitbreiding hiervan
  • Uitbreiden van netwerken
  • Beveiligen van netwerken
  • Installatie WiFi
  • Onderhoud van het netwerk
  • Installatie en configuratie van netwerk apparatuur

Iedere situatie is uniek en daar kunnen wij goed op inspelen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden ook server beheer en onderhoud!