Cloud back-up

Wij zeggen altijd, een goede back-up is nooit weg. Een beetje dubbelzinnig maar het klopt altijd. Je komt er vaak pas achter hoe belangrijk het is wanneer er iets gebeurd. Wanneer je computer, laptop of server crashed of gestolen wordt dan ben je je bestanden kwijt wanneer er geen goede back-up is gemaakt. Met een cloud back-up van TechLogics staan uw bestanden altijd veilig.

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden voor het maken van een back-up, maar er zijn ook minder goede manieren voor het maken van een backup. Stel je maakt zelf back-ups en doet dit op een hardeschijf die in je computer zit. Dan ben je je gegevens alsnog kwijt wanneer er brand uit breekt of je computer gestolen wordt, ook als er blikseminslag plaats vind.

Neem contact met ons op

Ouderwets back-uppen

Je kan natuurlijk alles uitprinten maar dan maak je het kwaadwillende bezoekers wel erg gemakkelijk om je gegevens in te zien. Doe je dit zelf op een USB stick of een externe schijf dan heb je nog steeds het risico dat de USB stick of schijf defect raakt.  Ook wanneer je deze al lange tijd niet hebt gebruikt of op een plank hebt weg gelegd. Wanneer er persoonlijke bestanden op een USB stick staan en je raakt deze kwijt dan liggen je gegevens op straat.

Al deze vormen van back-uppen dienen vaak handmatig te gebeuren. Je bent vaak te laat wanneer er iets mis gaat want juist dan ben je mogelijk al langere tijd vergeten een back-up te maken. Kortom er zijn veel manieren van het maken van een back-up en dus ook veel manieren die mis kunnen gaan.

Cloud based back-up

Er is echter een goede manier van back-uppen en dat is de Cloud Based Back-up. Wij bieden een eigen Cloud based back-up oplossing aan. Onze dienst back-upt volledig automatisch gewijzigde bestanden en schrijft de bestanden naar onze eigen beheerde cloud servers. Onze cloud back-up servers staan op Nederlandse bodem op een locatie waar niemand anders bij kan. Of het nu om een paar gigabyte gaat of om honderden gigabytes of misschien zelfs wel terabytes, wij hebben daar een oplossing voor.

Onze cloud back-up heeft zelfs revisiebeheer zodat je terug kunt in de tijd wanneer een bestand al eens overschreven is. En omdat de back-up automatisch gebeurd heb je altijd een kopie van de meest recente bestanden. De back-up staat niet bij je thuis of op je kantoor dus als er ingebroken wordt of het pand is afgebrand dan behoud je de gegevens. Een ander belangrijke factor is bij ons ben je gewoon een persoon en geen nummer, dus je hebt altijd een persoonlijk aanspreekpunt voor het geval er iets gebeurd.

Veilige externe backup

Je bstanden veilig in de cloud als back-up opgeslagen

Versleutelde dataoverdracht

Hoogwaardige versleuteling voor je cloud back-up bestanden

Persoonlijk aanspreekpunt

Persoonlijk advies en support voor je cloud back-up

Op ieder moment inzage

Altijd bij je cloud back-up bestanden, 24 uur per dag