Opzoek naar hosting?

Neem dan contact met ons op! Wij vinden de oplossing die bij je past!

Hosting

Heeft u een website, web applicatie, database server of email? Dan is de kans groot dat dit deel van uw organisatie draait ergens in een server ruimte die verbonden is met het internet. Dit noemen we ook wel hosting, het hosten van online diensten als websites en email. Er zijn tal van hosting providers in Nederland maar ook in het buitenland. Echter is er wel degelijk verschil tussen al deze verschillende providers, wat precies het verschil is hangt natuurlijk af van hoe de provider is ingericht.

Waarom TechLogics?

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze servers staan op het snelste internet knooppunt van Nederland en zijn verbonden met een 100 gigabit backbone. Verder zijn alle servers die wij hebben voorzien van supersnelle SSD schijven wat voor zeer korte laadtijden van websites en applicaties zorgt.

Bovendien heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt en kunt u 99% van de zaken ook zelf regelen via ons uitgebreide controle paneel, zoals het beheren van email boxen, databases, bestanden op uw site, DNS instellingen, noem het maar op.

Geen poespas, gewoon Groningse nuchterheid en duidelijkheid met goede service.

Neem contact met ons op

SSD Only

Puur en alleen SSD opslag. Dit type opslag is super snel wat zorgt voor snelle laadtijden van uw website!

100Gbit Uplink

Onze servers staan met 100 gigabit uplink in verbinding naar het internet. Bandbreedte is geen beperking!

Plesk Controle Paneel

Met de nieuwste controle paneel van Plesk kunt u zelf alles 24×7 beheren en inzien. Dit geeft u ongekende vrijheid!

Automatische Backup

Altijd een backup, iedere dag! Tot wel 10 weken terug in de tijd. Via het controle paneel 24×7 te benaderen.

Uw data onze zorg

Wij gaan vanzelfsprekend vertrouwd met uw data om. Onze servers staan in een beveiligd datacenter die voldoet aan de meest moderne eisen wat betreft veiligheid en duurzaamheid. Er is 24/7 bewaking het gehele jaar door. Biometrische identificatie en een HD CCTV netwerk zorgen er voor dat uw data veilig staat.

Het datacenter is 100% CO2-neutraal en is daarmee het meest energie-efficente datacentrum van Nederland. Er wordt volledig gebruik gemaakt van groene stroom.

Dit datacenter is gelokaliseerd in Amsterdam en verbonden met het grootste en snelste internetknooppunt van Nederland en heeft een ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 certificering.